Lijkt het je leuk om samen met vriendinnen, vrienden of collega’s een workshop te volgen? Vanaf nu kan dit ook! Wij komen graag bij je langs op locatie om een workshop te geven. Je bouwt onder leiding van Ferry en zijn team je eigen Ferrarium flestuin. De workshop duurt drie uur en is inclusief alle materialen voor een Ferrarium flestuin. Mocht je een Ferrarium lampje aan je fles willen toevoegen dan kan dat natuurlijk ook tegen een meerprijs. Aan het einde van de dag neem jij je eigen Ferrarium flestuin mee naar huis en weet jij ook nog eens exact hoe jij een Ferrarium flestuin in elkaar zet en onderhoudt.

Heb je zelf geen geschikte locatie, geen problem in overleg kunnen wij ook een leuke locatie regelen tegen een kleine extra vergoeding. In deze prijs zit dan ook fris, koffie en thee.  Wil je graag lunchen of andere drankjes, dit kan je in overleg bijbestellen.

Besloten workshops voor groepen zijn vanaf 6 tot 20 personen. Wij maken voor deze besloten groepen altijd een offerte op maat zodat je zelf kan kiezen hoe je workshop eruit komt te zien en welke Ferrarium flestuin je wilt gaan maken. Neem hiervoor of voor andere vragen vrijblijvend contact op via ons contactformulier.

Wil jij graag met minder mensen aansluiten, houdt dan onze agenda hieronder in de gaten voor de open workshops en meld je direct aan! Iedereen is hier welkom.

[event-list]