Over mijzelf 

Ik ben Ferry Fasting en 28 jaar. Ik heb van jongs af aan al groene vingers en ben altijd bezig met het ontwikkelen van nieuwe producten. Naast mijn baan besteed ik al mijn vrije tijd graag aan het maken van fleslampen en andere originele lampen. Ferrarium begon als een hobby maar gezien de grote belangstelling is het snel uitgegroeid tot een start up met klanten die op zoek zijn naar meer groen in huis, maar ook naar sfeerverlichting. Naast de ‘normale’ huishoudens zijn er ook veel winkels, cafe’s en restaurants geïnteresseerd die een eyecatcher willen in hun zaak. Mensen blij maken met zo’n mooi en duurzaam product is mijn drijfveer.

 

Over Ferrarium

Ferrarium is begonnen als een hobby maar langzaam uitgegroeid tot een leuke start-up met een voorliefde voor planten en tuinieren. Ferrarium staat voor duurzame planten en producten in voornamelijk flessen &  vazen die een lange tijd meegaan. U hoeft niets aan de planten te doen, alleen maar te kijken en te genieten. Naast mijn liefde voor planten houd ik ook van een mooie inrichting en daar komt het concept van Ferrarium samen! Uw Ferrarium is namelijk multi-functioneel en naast een mooi groen element in uw inrichting ook nog een unieke lamp.

Alle lampen die op de website zichtbaar zijn, kunnen op dezelfde dag nog verstuurd worden. Heeft u een speciaal verzoek voor bepaalde lampen, planten of een specifiek snoer zodat uw ferrarium precies past in uw restaurant, café, bar of gewoon thuis, neem gerust contact met mij op en ik help u graag verder en denk met u mee.

 

Over flesplanten

Planten in mijn flessen zijn natuurproducten, wat betekent dat elke plant uniek is en ze dus ook niet allemaal op dezelfde wijze groeien. Door mijn ervaring kan ik u goed adviseren bij de selectie van planten voor uw fleslamp.