Voor alle voorradige producten geldt, voor 22.30 besteld = volgende dag in huis - Verzendkosten v.a. €2,95 - Alle maten gistingsflessen worden verzonden!

Winkelmand

Workshop 10 liter ecosysteem maken (10 november 2019)

Datum workshop:

10 nov 2019

Tijd workshop:

14:00

Lokatie workshop:

de Wilg , Utrecht

Zou jij ook graag zelf een ecosysteem of flestuin willen maken? Nog een beetje onzeker hoe dit precies moet en zou je hierbij graag wat hulp kunnen gebruiken? Geen paniek, dat kan nu ook!

Op onderstaande data geef ik persoonlijk een workshop Ferrarium flestuin maken in een prachtige kas midden in Utrecht. Tijdens deze workshop ga je samen met mij stap voor stap een gaaf ecosysteem maken. Alle onderdelen voor het maken van een flestuin zijn inbegrepen in het workshopgeld en je gaat aan het einde van de workshop met een gave Ferrarium flestuin naar huis.

Op locatie is koffie en thee beschikbaar ook kun je gratis parkeren op zondag. Op andere dagen kost het parkeren langs de openbare weg 2,94 euro p/uur. Kom je liever met het openbaar vervoer, dat kan ook. Vanaf Utrecht Centraal rijdt er een rechtstreekse bus (bus 8 richting Wilhelminapark uitstappen Adriaen van Ostadelaan) naar onze workshoplocatie.

Het volgende is inbegrepen in de workshop:

 

Mocht je naar aanleiding van bovenstaande workshop nog vragen hebben dan hoor ik dit graag. Neem dan gerust contact op via het contactformulier.

 

Event Expired

Lokatie workshop:

Totaal aantal plaatsen: 12 (12 Links)
  • de Wilg
  • Mecklenburglaan 3
  • Utrecht
  • Utrecht
  • Nederland

Event schedule details

  • 10,zo nov 2019 14:00 - 17:00
Deel deze workshop
Voeg toe aan agenda